Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН УРЕД ЗА ЗДРАВЕ


АПАРАТ ЗА РЕГУЛИРАНЕ НА БИОЕНЕРГИЯТА (МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН УРЕД ЗА ЗДРАВЕ)
Цена: 300 лв. 175 лв.

Биоелектричната активност, която протича в рамките на човешкото тяло, е от съществено значение за живота. Всяка минута, всяко движение на човек генерира електричество, при което всяка клетка поддържа динамичен микроелектрически положителен и отрицателен потенциал между вътрешната и външната страна на клетъчната мембрана.
За да сте здрави и активни, положителният и отрицателният потенциал трябва винаги да бъдат в състояние на динамично равновесие. Мултифункционалният уред за здраве на TIENS интегрира в себе си най-доброто от традиционната китайска медицина и съвременните висококачествени патентовани технологии. Представлява интегрирано уелнес устройство, което посредством усъвършенствана едночипна система за управление, нормализира кръвообращението. Прави вибриращ масаж и осигурява третиране с лазер.
Мултифункционалният уред за здраве на TIENS е интелигентен едночипов микрокомпютър. Нормализира кръвното налягане, коригирайки разликата в електрическия потенциал на главата (връща неестествения електрически потенциал на главата към неговото нормално състояние). С помощта на лазерните лъчи, уредът подобрява микроциркулацията на кръвта и предотвратява появата на сърдечно-съдови заболявания. Вибрационният масаж ще Ви помогне да се отпуснете и да се почувствате по-комфортно, като същевременно коригира електрическия потенциал на главата, подобрява паметта и облекчава мозъчната умора.

Регулиране на биоелектричеството
Мултифункционалният уред за здраве TIENS бързо, лесно и безопасно възстановява баланса на електрическия потенциал. Той работи на следния принцип: коригира електрическия потенциал на увредените клетки с помощта на биоелектричество. По този начин се постига биоелектричен баланс в тялото.

Регулира кръвното налягане
Когато се използва функцията за разресване, уредът възстановява и регулира баланса на електрическия потенциал на главата. Той има вградена специална схема, която активира затворен кръг с човешкото тяло и увеличава отрицателния заряд. Апаратът намалява вискозитета на кръвта и изчиства вредните вещества, натрупани върху артериите. По този начин спомага за регулиране на кръвното налягане. Уредът не само понижава високото кръвно налягане. Той е в състояние да повиши ниското кръвно налягане до неговите нормални стойности. Всичко това се дължи на способността му да регулира електрическия потенциал в човешкото тяло.

Предотвратява заболявания на сърдечно-съдовата система
Уредът използва ниско интензивен лазер (с мощност 5 миливата и дължина на вълната 650 нанометра), с широк спектър от полезни за човешкото здраве ефекти: подобрява микроциркулацията, неутрализира свободните радикали, подсилва имунната система, ограничава образуването на тромби и намалява вискозитета на кръвта.

Предотвратява косопада и оплешивяването
Нискоинтензивните лазерни лъчи върху скалпа видимо увеличават регенериращите способности на колагеновите влакна и капилярите, подобряват метаболизма в стволовите клетки на космените фоликули, подпомагат възстановяването на косата, спират косопада и влияят благоприятно върху някои форми на дерматит (като себореен дерматит).

За красива кожа
Мултифункционалният уред за здраве TIENS е най-доброто решение за всички дами, които искат да съживят и подобрят вида на кожата си. Устройството повишава производството на колаген в кожата; масажира капилярите и стимулира кръвообращението в дермата; смалява порите и подобрява еластичността на кожата.

Масаж за здраве
Според учението на традиционната китайска медицина за колатералните канали и меридианите, акупунктурните точки на главата могат да бъдат масажирани лесно чрез разресване. Апаратът ефективно облекчава главоболие и световъртеж, причинени от прекомерно натоварване на мозъка; подобрява паметта; намалява мозъчната умора; запазва организма здрав и предотвратява появата на множество заболявания.

Предназначение:
- предотвратява появата на сърдечно-съдови заболявания
- регулира кръвното налягане
- облекчава главоболие и световъртеж
- намалява вредните ефекти от радиацията върху човешкия организъм
- увеличава способността на колагеновите влакна и капилярите да се възстановяват
- подобрява метаболизма в клетките на космените фоликули
- предотвратява косопада и подпомага регенерацията на косата
Апаратът е подходящ за хора, които се чувстват постоянно уморени, претоварени и стресирани, както в работата, така и в личния си живот. Хората, които не правят физически упражнения, поради наличието на твърде малко време или липсата на мотивация, също могат да се насладят на релаксиращ масаж. Уредът е най-добрият избор и за тези, които прекарват твърде много време пред компютъра в офиса и имат нужда да отпуснат мускулите си и да облекчат напрежението и болките.
Устройството, също така, е подходящо за всички онези, които се грижат за своето здраве и искат да регулират биоелектричеството в организма си, да подобрят кръвообращението си, да се отърват от виенето на свят и да съживят естествените си защитни сили.

Внимание:
Употребата на уреда не се препоръчва за:
- хора с електронни медицински импланти (например пейсмейкъри на сърцето)
- пациенти с бъбречна недостатъчност или психични заболявания
- бременни жени
- хора, алергични към продукта
Мултифункционалният уред за здраве на TIENS притежава ЕО декларация за съответствие и носи подходящата маркировка, която доказва, че отговаря на изискванията на Европейския съюз, отнасящи се до безопасността, опазването на околната среда и електрическата ефективност на устройството.

Гаранция: 1 година.

Производител: TIENS.

Други продукти:
- Озонатор 
- Уред за хладилник
- Хитозан 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации