Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Лечение на рак със сода за хляб и кленов сироп

домашно, природно лечение на раков тумор, рак, със сода за хляб и кленов сироп
Лечение на рак със сода за хляб и кленов сироп

20 хиляди души умират от рак всеки ден. Но нови изследвания променят напълно разбирането ни за причините и лечението на рака. Основната причина за рака е шоковият стрес. Най-бързото регистрирано лечение на рак е енергийното лечение. То изчиства стресовата енергия. 

Съвременните изследвания в квантовата област показват, че всички болести се причиняват от натрупан в тялото стрес на квантово ниво. Раковите болести конкретно са причинени от особено силен, шоков стрес, който човека преживява или е наследствено заложен в тялото му. Учените чрез сканиране откриха областите в мозъка, които кореспондират на всеки вид рак и доказаха връзката му с конкретен вид стресови преживявания. Днес има квантови технологии, като Квантовата писалка, с които тази стресова енергия може да бъде освободена от тялото. Ако тази енергия се изчисти лечителния ефект е неизбежен.

В статията Как да се предпазим и излекуваме от Рак предлагаме много добавки, които спомагат ефективно за превенцията и лечението на раковите заболявания. Например, спирулината може не само да предотврати появата на рак, но и да обърне неговото развитие. Капсулите Комбуча и Шийтаке също за невероятно ефективни в лечението на рака. Но тук ще се спрем главно на причините за лечителното действие на содата за хляб. За най-добър ефект комбинирайте всички тези природни варианти за лечение. Те не си пречат, а взаимно се подсилват.

Само искам да допълня, че йонизацията на Квантовия медальон и на Квантовата лечебна писалка, също водят до снабдяване на раковите клетки с кислород, което по-надолу ще разберете, че е основното което искате да постигнете за да излекувате раковите клетки.


био лечение на рак природолечение рак как да се лекувам от рак билко лечение сода за хляб за рак
Причините за появата на рака

И така, проблемите със здравето се дължат на твърде киселинната среда в организма. Хлебната сода помага в лечението на рака, понеже тя е силно алкална. Оказва се, че приготвянето на смес от обикновена хлебна сода и кленов сироп, смесени на много слаба температура, предотвратява и дори лекува рак.

Лечението на рак с бикарбонат и кленов сироп представлява естествена химиотерапия, която ефективно убива раковите клетки, но и значително намалява бруталните странични ефекти на повечето стандартни лечения с химиотерапия. Причината е проста; содата обогатява кръвта на кислород и позволява организма успешно да се справи с раковото заболяване. А както обясняваме по-надолу, "ракът се причинява от липса на кислород в клетките".

В действителност, намалението е толкова голямо, че опасностите, се свеждат до нула. Разходите, които са фактор за мнозинството от хората, при този начин на лечение са нищожни.

Въпреки, че този метод за лечението на рака е много евтин той е много ефективен. Лечението на рака с бикарбонатен кленов сироп е много важен начин за лечението на рака, с който всеки раково болен пациент трябва да са запознае. Той може лесно да се комбинира с други безопасни и ефективни природни лечения. На края на статията даваме линков към добавки със силен ефект в лечението на рака. Прочети, Истината за Рака



Троянски кон, вместо химио-терапия
домашно, природно лечение на раков тумор, рак, със сода за хляб и кленов сироп
Това лечение на рака е подобно по принцип на лечение с инсулиновата терапия (IPT). IPT Лечението се състои на дози инсулин на гладно, което цели да понижи кръвната захар в мг 50 / дл.

Бикарбонатното лечение работи обратно на IPT. Д-р Тулио Симончини признава, че раковите клетки търсят захарта, така че тя играе ролята на троянски кон. Захарта няма да доведе до растеж на раковите колонии, тъй като содата за хляб ще убие клетките, преди те да имат шанс да растат.

Вместо изкуствено вкарване на инсулин и по този начин насилствено определяне на нивата на кръвната захар, за да се инжектират след това токсични Химио-агенти, ние комбинираме захар с бикарбонат и го поднасяме на раковите клетки.

Това лечение е комбинация от чист, 100% кленов сироп и сода за хляб и е обявено за първи път на сайта на Cancer Tutor. Когато се смесват и се подгряват заедно, кленов сироп и сода за хляб се свързват в едно. Кленовият сироп се прицелва към раковите клетки, (които консумират 15 пъти повече захар, отколкото нормалните клетки). Така и содата за хляб е вкарана в раковата клетка от кленовия сироп.

Содата е много алкална и бързо промяна рН, убивайки клетките по този начин.

Действителната формула е да Смесите една част сода за хляб с три части (чист, 100%) кленов сироп в малка тенджера. Разбъркайте сиропа загрявайки сместа за 5 минути. Вземете по 1 чаена лъжичка дневно в началото, но биха могли да направите това няколко пъти на ден увеличавайки дозата постепенно.

Може да изцели всеки тумор
домашно, природно лечение на раков тумор, рак, със сода за хляб и кленов сироп
"Няма възможен тумор на тази Божия земя, който да не може да се отстрани с малко сода за хляб и кленов сироп." Това е едно удивителното твърдение на народния лечител Джим Келмън. Той заявява, че това просто домашно средство може да спре и обърне смъртоносния растеж на рака.

Верните му пациенти казват, че той е чудотворец. "Д-р Джим ме излекува от рак на белите дробове ", заяви фермер Иън Родхаус. "Другите лекари ми каза, че съм пътник и имам по-малко от шест месеца да живея. Но док ме научи на тази смес и за няколко месеца ракът беше изчезнал. Аз дори не се подложих на рентгенови лъчи."

Д-р Джим открил това лечение случайно някъде в средата на миналия век, когато лекувал семейство атакувано от рак на гърдата. Имаше пет сестри в семейството, а четири от тях починали от рак на гърдата.

Той попитал единствената останалата сестра, дали е имало нещо по-различно в диетата й. Тя му казала, че е пристрастена към кленов сироп и сода. Оттогава, според вестник в Ашвил, Северна Каролина, д-р Джим е приложил това лекарство на повече от 200 души, диагностицирани с рак в късен стадий (смъртоносен). От тях 185 са живели най-малко още 15 години и почти половината се радва на пълна ремисия на тяхното заболяване.

Когато се комбинира с други безопасни и ефективни лечения, като терапия на трансдермален магнезий, йод, витамин С, пробиотици и други елементи, както и добро излагане на слънце, чиста вода и глинени лечение, трябва да се очакват дори по-високи проценти на ремисия.

Кислородът е ключа към лечението на рак
домашно, природно лечение на раков тумор, рак, със сода за хляб и кленов сироп
Ото Варбург е открил основната причина за всички форми на рак. Той спечели две Нобелови награди, преди петдесет години за работата си като доказва, че ракът се причинява от липса на кислород в клетките. Той заяви в ‘Първопричините и предотвратяване на рака’: "Причината за рак вече не е мистерия, ние знаем, че се случва, когато клетка получава по-малко от 60% на изискванията нужния кислород.

Капсули комбуча
Капсули Шийтаке 


Ракът, повече от всички други болести, има безброй вторични причини. Но, дори и за рак, има само една основна причина. Обобщени в няколко думи, основната причина за рака е замяната на приемане на кислород в нормалните клетки на тялото от ферментацията на захар." Това е единствената разлика между раковите и нормалните клетки. Затова от продуктите на д-р Фьорстер се препоръчват Капсули комбуча и Капсули Шийтаке, като ефективни в борбата с рака.

С поглед към рак в тази светлина, е логично да увеличим драстично клетъчните нива на кислород и да спомогнем за детоксикация на организма, така че повече клетки остават снабдени с кислород.

Това се използва в медицинските лаборатории. Когато искат да клетките да се развият, се намалява кислорода, когато искат да спрат, увеличават отново кислорода.

Това лечение работи, тъй като раковите клетки обичат захар, поради което излапват кленовия сироп и по този начин хлебната сода навлиза безпрепятствено в раковата клетка. Хлебната сода е като цианид за раковите клетки, защото ги удря с шокова вълна от алкалност, което позволява да влезе много повече кислород в тях, отколкото те могат да понесат. Раковите клетки не могат да оцелеят в присъствието на високи нива на кислород.

Дори профилактично можем да приемаме ежедневно по 1 чаена лъжичка от тази смес. Ключът при загряването на сместа е да се сложи на много, много ниска температура. Иначе кленовият сироп прегаря и става ужасен на вкус. Но ако я загреете съвсем леко, като разбърквате в продължение 5 минути, докато двете съставки се смесят добре, тогава вкусът е доста приятен. Тази смес със сигурност не може да ви навреди. Стопроцентовият чист кленов сироп също е много полезен.
домашно, природно лечение на раков тумор, рак, със сода за хляб и кленов сироп

Рецепта:
домашно, природно лечение на раков тумор, рак, със сода за хляб и кленов сироп
Във видеото виждате колко лесно е да си приготвите сместа сами. Смесете 1 чаена лъжица органик (био) кленов сироп (или меласа) с 1 чаена лъжица хлебна сода. Допълвате чашата с вода и за по добро разтваряне разбърквате сместа на слаба температура (не повече от 45о С) в продължение на 5 минути.  Приемайте всекидневно в продължение на 1-2 месеца. Постепенно увеличавайте честотата. Не надвишавайте две чаени лъжици сода. Толко е показано във видеото, но това е след дълго и постепенно увеличение на дозата.
"Содата трябва да се приема на гладно – 20-30 минути преди ядене (не трябва веднага след храна, ефектът може да е обратен) Започва се с малки дози – 1/4 чаена лъжичка, с постепенно увеличаване на дозата до ½ чаена лъжичка. Содата може да се разтвори в една чаша гореща преварена вода или да се приема в сух вид, изпита задължително с гореща вода."
Ако вкусът е неприятен, значи сте прегорили сместа, което лесно може да стане. Важно обаче е да не се използва хлебна сода от алуминиева опаковка. Важно е да не прекалявате със содата, в големи количества може да ви убие. За 100 % ефект е необходимо да промените и начина си на живот.
 Прочете повече ( английски)


Азиатско лечение на рак с Гъби

Капсули комбуча и Капсули Шийтаке са използвани в Азия за лечението на рак. Лентинианът, който се намира в състава на гъбата Шийтаке, е модератор на биологичнаата реакция, който засилва действието на имунната система срещу рака, подобрява действието на макрофагите и Т-лимфоцитите, съответно увеличава производството на интерлевикин-1, веществото, което директно се бори срещу злокачествените агенти. Лентианът модифицира клетките, така че те да се противопоставят на колонизацията и разпространението на раковите клетки в белите дробове.

Полизахаридите на гъбата Шийтаке ускоряват растежа на "естествените убийци" - клетките НК, които убиват нападащите вируси. Те са най-добрата отбрана за организма срещу вирусите и раковите клетки. Капсули комбуча и Капсули Шийтаке можете да поръчате на посочения на страницата адрес.

Китайско Енергийно лечение на Рак

В Китай има болница, която рутинно стопява злокачествени тумори с помощта на лечебна практика на 5000 години, наречена Ки Гонг (Чи-гонг). Енергийните лечители стопяват тумор на пациент докато лекари наблюдават процедурата в реално време със СТ скенер. От 1980 година, Центърът е излекувал повече от 135000 пациенти.

Днес може да се сканира стресовата енергия в тялото, която предизвиква рака. Квантовият стик изчиства тази енергия, премахвайки самата причината на това опасно заболяване. Прочетете повече за Квантовия стик и как работи той. В семейството ни и много наши познати го използваме успешно за всякакви проблеми. В случаи в които съм използвал енергийната писалка над раково-болни успях да усетя колко концентрирана, тежка и масивна е тази токсична енергия в тялото им. Да, това ще изисква по продължително време за изтегляне, но разберете, това е енергия и тя може да бъде коригирана с Кантовото енергийно лечение.

био лечение на рак природолечение рак как да се лекувам от рак билко лечение сода за хляб за рак

Какво още да направите:
домашно, природно лечение на раков тумор, рак, със сода за хляб и кленов сироп
Вземете качествени добаки на антиоксиданти, витамини и минерали.  Препоръчваме ви продуктите на д-р Фьорстер.

Задължително променете диетата си като не приемате месо и особено никаква захар!!! Спрете кафето и алкохола. Не ползвайте бяло брашно.

Спрете застоялия и депресиран живот. Заобиколете се с красота, позитивност. Излизайте в природата и започнете да спортувате. След като рН в организма ви е променен, обилния кислород бързо ще премахне рака. Добре е да започнете Йога упражнения за дишане и медитация.

Прочетете още: 
Всяка форма на Рак се лекува за 2-3 седмици 

46 коментара:

  1. Какъв кленов сироп - клас А или клас С се препоръчва при комбиниране със сода бикарбонат?

    Клас А е с повече полезни витамини и минерали, но не е толкова сладък .. а клас С е доста по-сладък от А,но с по-малко полезни вещества. След като раковите клетки търсят повече захар, следва ли че кленов сироп клас С е по-добрия от двата варианта?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това че клас А е с повече минерали не е много вярно.
      "There are four U.S.D.A. approved grades of maple syrup. The earlier sap runs generally produce the lighter grades - Grade A Light Amber and Grade A Medium Amber, which was formerly known simply as Grade A. These lighter grades are mild in taste, sweet and with less mineral content than the darker grades. The mid-season runs generally yield mostly Grade A Dark Amber, formerly known as Grade B. Dark Amber has more mineral content and more "maple" taste. The end of the season brings mostly Grade B, which was formerly known as Grade C, with even more minerals and the strongest maple flavor. All grades can be used in the diet but the darker grades are the most desirable. The grading system is based purely on the relative deepness of the amber coloring and has nothing to do with the quality of the syrup, which is generally about the same for all organically produced maple syrup."

      Освен това за тази рецепта със сода и келнов сироп на http://www.cancertutor.com/Cancer02/Kelmun.html се препоъчва следното "When buying maple syrup, buy "Grade B" maple syrup. If you cannot get "Grade B," then get the darkest "Grade A" you can get." т.е. клас B по американската стандартизация (в щатите класовете са A и B)

      Изтриване
    2. В заключение явно клас C e е най-добре да се вземе, ако не съм прав нека някой пише като публикува и източниците на оборващата информация.

      Изтриване
    3. Разбрахте ли какъв точно кленов сироп се използва? И виждам че сте писали през септември и ако сте го ползвали вече да кажете резултатите

      Изтриване
    4. http://www.maple-bg.com/products/2litra.html Аз поръчвам от тука за баща ми и сме доволни от сиропа поне според опаковката и моето виждане е оригинален канадски

      Изтриване
  2. Рака се отключва на подсъзнателно ниво чрез магия т.е. външно вмешателство и представлява психологическа програма за самоизяждане на клетките в точно определен орган. Така хауса в подсъзнанието – хроничния стрес и подтиснатите негативни емоции, водят до отслабване на имунитета и отключват определен тип гъбична инфекция, от своя страна създава свръх производство на свободни радикали унищожаващи наречения орган и целия организъм.
    За борба с първопричината лечителя Али Шуган предлага специализирано баене за остраняване на негативизма, стреса, негативните емоции, отрицателната енергия, магията. Също така като част от борбата с първопричината той сочи рядко срещаната, но много коментирана билка демир бозан като противодействаща на рака. Той предупреждава, че въпросната оригинална билка не се пие и не представлява букет от билки.
    За борба със следствието – негативната биохимия Али Шуган предлага няколко рецепти:
    1) в чаша домашно краве прясно мляко се слагат 1 ч.л.сода бикарбонат, 1 с.л. чист пчелен мед и 3 зърна стъркани на прах медицинска дъвка. След като се разбърква се пие 30 мин. преди ядене 3 пъти на ден;
    2) в чаша изворна или минерална вода се слагат 2 ч.л. ябълков оцет (домашен или на фирма с. Мало Конаре)и 2 ч.л. чист пчелен мед. След като се разбърква се пие 30 мин. преди ядене 3 пъти на ден. При напреднал стадий първите 3 седмици дозата е ударна 2 с.л. от оцета и меда, след което се продължава със стандартната рецепта с чаените лъжици;
    3) червена люта пиперка да приства при всяко хранене.
    4) сок от български естествен чесън и лук подсладен с чист мед.

    ОтговорИзтриване
  3. Mnogo molia,ako niakoi e xodil pri Ali Shugan,da pishe za vpechatlenieto si...ama ne reklama,a istinata....Imam problemi i mislia da xodia,ama ne moga da nameria v neta mnenia za nego...

    ОтговорИзтриване
  4. Имам такъв въпрос относно кленовия сироп със сода и действието на ракови клетки.Нали това нещо минава през стомаха и претърпява пълна промяна в химичния си състав и как пак после влияе на раковите клетки?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Всички храни, които променят киселинната среда в организма минават през стомаха. Дори тези, които са причинили раковото заболяване. Но ако сте видяли видеото с Италианския доктор, който за 5 дена лекува тумори. Той прави директна промивка на тумора със сода. Така ефекта е много бърз. В Германия успешно постигат това и с инжектиране на сода в тумора. Но за това само съм чела, не съм го видяла как става.

      Изтриване
    2. Когато содата и кленовият сироп се загреят до 35-45 градуса преди прием, стомахът не противодейства на содата с освобождаване на киселини. Това го четох някъде докато се ровех за рецептата.

      Изтриване
  5. Здравейте, хубаво е, че има хора като Вас които да вдъхнат малко надежда, че все още нещо може да се направи. Искам да попитам как точно се пригот- вя содата и кленовия сироп изчетох всичко не само тук, но и каквото намерих в интернет явно някъде греша получавам много твърда карамелизирана смес от която не може да се гребне.От месец декември съм с препоръка за оперативно лечение с уплътнение в едната гърда вероятен карцином.

    ОтговорИзтриване
  6. Здравейте. Няма начин да се получи твърда смес. Слагаш лъжичка сода и същото количество кленов сироп. След това допълваш чашата с вода. Разбъркваш и пиеш. Къде ще отиде водата, че да стане твърда смес?

    В допълнение е хубаво да вземети продуктите на д-р Фьорстер: Капсули комбуча и Капсули Шийтаке, те са ефективни в борбата с рака - използвани в Азия за лечението на рак.

    ОтговорИзтриване
  7. Здравейте,искам да попитам някой виждал ли е ефекта от използването на тази смес.И след като нарушава киселинният състав на стомаха не е ли вредно за хора с язва или гастрит.Ако имате информация ще се радвам да ми отговорите.

    ОтговорИзтриване
  8. От тук тръгва всичко:
    В началото на миналият век д-р Роял Реймънд Райф изследва бактериите с изобретиният от него мощен светлинен микроскоп и открива начина за тяхното унищожение. Има и филм за него - заслужава си да се изгледа: http://vbox7.com/play:358c848b55
    Там са и останалите части.
    Излекувал е доста хора от рак с метода си. Фармацефтичните компании са се опитали да купят изобретението му и след като не са успяли са го разбили от съдебни дела...
    Вероятно това ще заиинтересува мнозина -
    http://zepir.com/bg/pages/index/id/10/Istoriia-koj-e-d-r-Rajf.html
    http://zepir.com/bg/products/Elektronni-ustrojstva_1/NEORajf.html
    Ще се радвам ако с тази информация помогна на накого.

    ОтговорИзтриване
  9. Моят син е на 27 години и е опериран 2 пъти от тумор в мозъка и сега му предстои трета операция за отстраняването му.Искам да Ви попитам тъй като той има язва и се страхувам да приема кленовия сироп със содата.Някой да ми каже нещо повече ако знае.

    ОтговорИзтриване
  10. Здравейте! Баща ми е на 78 г. от 20 г със захарен диабет и от няколко години с кожен рак - базоцелуларен карцином. Дали кленовия сироп със содата ще му помогне за този вид рак?
    Предварително Ви благодаря за отговора!

    ОтговорИзтриване
  11. Здравейте! Ракът на съпругът ми е на ларинкса с разсейки в белите дробове-3-4 тъмни петна от 1до 3 см /мета/.Кленовият сироп със содата би ли помогнал? От къде да намеря кленов сироп?
    Моля отговорети ми!

    ОтговорИзтриване
  12. Все пак не мога да разбера дали се пие целят разтвор от една ч.лъжица сода и кленов сироп на един прием или се разделя на няколко приема на ден? А и как се увеличава дозата. Какво значи постепенно?

    ОтговорИзтриване
  13. Баща ми цял живот пиеше сода за хляб за киселини в стомаха пък почина от кожен рак и мн разсейки в белия дроб,така че не вярвам честно казано

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Факта че е имал киселини в стомаха свидетелства за неправилно хранене и силно безпокойствие. Рака в този случай е съвсем естествен завършек.

      1. Това че някой пие сода за хляб от време на време (когато има киселини) няма да му помогне да спре рака. За да има ефект трябва да да пиете по няколко пъти на ден, като постепенно увеличавате дозите и честотата... както е описано в статията. Кленовия сироп е "троянския кон" да я доведе до болните клетки.

      2. Рака е причинен от неправилно хранене (липса на баланс между киселинност и алкалност). Ако човек не промени начина си наживот и хранене не може да очаква да се излекува.

      Изтриване
  14. Baba mi e bolna ot rak v naprednal stadii Do kolkoto znam vse o6te neznaqt kade se namira no ima razseiki na 4erniq drop organizma I mnogo otpadnal molq kajete mi kakvo da napravq da I pomogna az vse imam pone malka nadejda da I pomogna tova za klenovata voda Dali 6te I pomogne SAS sodata molq vi...


    ОтговорИзтриване
  15. Така... Не съм сигурен, за това, което ще напиша. Но мисля, че открих лечение на рака. МИСЛЯ, че лечението за рак е чрез холера! Трябва да хванете холера. След като тя е във вас унищожава огромна част от клетките. Също така и тези на рака. Но не съм нито учен, нито нищо. Просто, ако нямате вече какво да пробвате, просто пробвайте с холера. Това е всичко, което мога да кажа. Разбирате ли, чрез един вирус онищожавате друг. Само, че за разлика холерата се лекува, докато рака не. Трябва ви холера, за да унищожи рака. Поне така мисля. Както казах. Ако сте отчаяни. Просто пробвайте с холера

    ОтговорИзтриване
  16. Содата наистина бута показателите на туморните маркери (потвърдено с опит), като при ****** те паднаха повече от 10 пъти! Приготвя се венозен разтвор и се правят курсове на вливане. Имаме лична кореспонденция с Тулио Симончини, който ни каза какви количества и как да се прилагат, но имайте в предвид, че онколозите няма да се съгласят да направят процедурата. Имам и комплект от за необходимия разтвор, ако някой се интересува - БЕЗПЛАТНО! ДАНО ПОМОГНЕ НА НЯКОЙ.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. kak da se svarja s teb

      Изтриване
    2. Как се приготвя разтвора..или се купува от аптека?

      Изтриване
    3. Моля ви спешно за информация и съдействие относно лечебния разтвор за съпруга ми,който има тбелодробен тумор и вече разсейки в друг орган.
      Валентина Кирянова, Пловдив valentinamail482@yahoo.com

      Изтриване
  17. Zdraveite.Дъщериа ми има рак на слюнната жлеза.Оперираха я,направиха и химио и радиотерапиа,но незнам дали ще се върне,затова ви моля,напишете ми някои изпробвани рецепти,за да предотвратим връщането на рака.Благодаря ви.Пишете ми на www.mama.vesi@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  18. Има голяма логика в рецептите на лечителя Али Шуган. Рака на психологическо ниво е стрес и подтиснати негативни емоции, а на биохимично ниво е вид губичка. Чистия мед и ябълковия оцет лекува рака, а фалшивия (заради захарта и глигозата) го храни. Всеки лъже, че продава чист мед, за да си го продаде. Внимавайте с меда! Истинският мед пари на гърлото и няма да го купите по магазини и пазари. Ако се отстрани стреса това също лекува рака, дори е един от най-сигурните методи срещу всякакъв вид рак.

    ОтговорИзтриване
  19. Какво представлява кленовия сироп. Правилисе ,от каде се взима, от аптеките ли се копува.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Купува се от дрогерии оригинален канадски сироп от клен.

      Изтриване
  20. Може ли само да Ви попитам? След като е толкова голяма панацея тази сода, защо Петър Гюзелев (от Щурците) си отиде човекът, въпреки че е лекувал рака си със сода и е имало някакъв пласебо ефект?
    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1774948
    Не са доказани твърденията за ефикасността на това лечение.
    Мисля, че с такива информации за евтини чудеса световните конспиратори успяват да ни отклонят вниманието от основния проблем: Не се влагат необходимите средства в здравеопазване и то става все по-недостъпно за обикновения човек! Приоритетите са други! Търсете причините в Международния валутен фонд и в правителството, което сключи споразумението с него (и всички останали мошеници, които не го прекратиха). Това е истината!

    ОтговорИзтриване
  21. нищо не разбрах за дозировката и начина на приемане на кленов сироп и сода.

    ОтговорИзтриване
  22. Вижте по-долу за дозировката. Накратко на български
    - 1 чаена лъжица натурална/чиста сода за хляб (не тази от обикновен магазин)
    - 3 чаени лъжици кленов сироп клас В (ако нямате клас В, най-тъмния клас А)

    Само затопляте и консумирате една чаена лъжица, два пъти на ден, сутрин и вечер.

    Maple Syrup and Baking Soda Cancer Protocol


    Hello Mike Vrentas - I thought I would share this with you

    I used the following for my mother 

    1 teaspoon of natural or pure baking soda
    3 teaspoon of organic grade B maple syrup

    Mix them in stainless pan, put it on the stove with very low heat. Let warm up (probably for 4-6 minutes). Do not let the mixture burn or it will taste bad and not work properly.

    Then take 1 teaspoon of the mixture.

    Most of the times I do this once a day.. And very few times I did it twice.

    I saw (visible) improvements in my mother in just a couple days after I started this.

    Thanks again for the very good consultation we had earlier. And we really appreciate the time and care you gave us..

    Thank you,,

    Ali Alshati

    ОтговорИзтриване
  23. От кой не обикновен магазин да купим тази чиста сода? Необходимия кленов сироп тук го водят цлас С не В така ли? Добра ли е дозата от 5 до 10 капки за котка,как мислите?Благодаря предварително ако някой отговори.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И на мене фармацевт беше казал, че С за онкоболните.

      Изтриване
  24. Вие замисляли ли сте се че кленовия сироп и содата не могат да се смесят по никакъв начин!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз лично съм бъркал кленов сироп и сода, и мога да ви кажа че не става нищо. В началото става гъста пяна. След като пяната се разсее, содата си остава на дъното в същото количество което е била (нищо не се е разтворило!) Отделно че при тест на сместа с лакмусова хартия, изобщо не реагира. Няма никаква алкалност. В момента баща ми умира от рак!!! пробвали сме всичко, и сода и лимони, и бъзак, и всякакви билкови рецепти, ходили сме и при какви ли не лечители и нищо не помага. Човека си отива, виждам го как изгасва със всеки изминал ден!!!!! Осъзнайте се, ако тези неща помагаха, щяха ли толкова много хора да умират от рак?

      Изтриване
    2. И аз мислех относно всичко това, за което пишете, че толкова много хора продължават да умират от рак. Прочетох и това, че кръвта на онкоболния е алкална, но не е киселинна.

      Изтриване
  25. мисля си че е подвеждаща реклама с цел да се купуват някой храни внос от Америка-кайсиеви ядки,бадемови,кленов сироп и така между другото сода за хляб.Стана ми лошо от содата и реших нищо да не пробвам вече!Вземам само настъргано червено цвекло по 1 с.л. пон време на хранене и това е!По 8 кайсиеви ядки на де и кво стане !

    ОтговорИзтриване
  26. Здравейте,
    Моля за информация дали лечението със сода и кленов сироп помага при Лимфом на Ходжкин.
    Предварително благодаря!

    ОтговорИзтриване
  27. Много се радвам, че ни пишете за тези лекове, които са помогнали на хората.Надявам се наистина когато човек вярва, че нещо ще му подейства да стане и да се излекува,всеки един от нас има право да живее по пълноценно и качествено своят живот. За щастие милиони хора могат да бъдат спасени от нелечима слепота благодарение на все по новите открития свързани със специални стволови клетки в очите. Това е един огромен напредък в медицината ни. Откритието на специалистите о може да предизвика революция в борбата срещу очните заболявания. А силно се надявам и в много други.

    ОтговорИзтриване
  28. А случайно да знаете, че Симончини е осъден за лечението си и лежи в затвора, понеже предизвиква смъртта на доста пациенти с рак на дебелото черво, лишавайки ги от животоспасяваща химиотерапия? Самият факт, че това се премълчава, говори за "обективността" на статията.

    ОтговорИзтриване
  29. Има ли някой в България който се е излекувал от рак със сода моля да пише

    ОтговорИзтриване
  30. Порьчах натурален кленов сироп и сода без сьдьржание на алуминии от Канада. За сьжаление майка ми не успя да го дочака. Ако някой има нужда и иска да се сдобие без да чака дьлгата доставка,това е телефона ми 0877 159 157. Количеството стига за 4 месеца..

    ОтговорИзтриване
  31. Прекрасна статия! Толкова много надежда

    ОтговорИзтриване
  32. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации