Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Природолечение

"Драконов огън"
Крем баслам за тяло
Силата на масажа
Лечебната сила на добрия масаж
Китайско масло
Помага при умора и настинки
Смърт заради доктора
Третата водеща причина за смъртност - Лекарствата!
Таблетки с овощни влакна
Чипове за крака: Световна биотехнологична новост
Таблетки Фемина флавон: С витамин E и H (биотин)
Чипове за мобилен телефон Phone Guard









Аква кърпа

Аква кърпа 100% естествен продукт създаден от целулоза Ефект при чистене и пране: аква влакната активират водата (намаляват повърхностното напрежение на водата) и поемат нечистотиите – задържат ги в себе си и напълно ги отделят при допир с вода – почистват се сами. Добавки при чистене и пране: не са необходими – за мокро почистване на всички повърхности без ограничения... more »

ЛУГАТА И ЛЕЧЕБНАТА КАЛ: "Лугата и калта са чудо"

ЛУГАТА И ЛЕЧЕБНАТА КАЛ Лечебната кал се образува в солените водоеми или лиманите получава се разтвор наречен РАПА има над 83 микроелемента калций магнезий цинк и др влиза се в лугата соления разтвор. Помага за радикулит, артрит, полиартрит, дископати...more »

КРАЛСКА АНТИЦЕЛУЛИТНА ВАНА

Идеална при антицелулитни процедури – подпомага подобряването на циркулацията и обмяната на веществата в кожата и организма. В резултат от подобно действие целулитните “възглавнички” намаляват, от организма се отделят водата и насъбраните токсини. ... more »

КРАЛСКА ТИГРОВА ВАНА

Действа освежаващо при уморени и болезнени мускули, крайници и стави. Подпомага облекчаването на ревматични болки, особено е полезна в периоди на настинки и грип, тъй като укрепва, освежава чудесно, дезодорира и отпуска... more »

Кралски вани - Релаксин

Става дума за истински пенлив елексир за къпане на базата на Relaxin, представляващ смес от етерични масла - лавандула, мускатов орех, лимонова трева (cymbopogon), лимон и индийска маточина. *лавандула *– отпуска, успокоява, укрепва и балансира духа *мускатов орех... more »

Кралски вани: ДУШ-ГЕЛОВЕ

КОЛЕКЦИЯ ROYAL BATHS *ДУШ-ГЕЛОВЕТЕ:* • отличават се с подчертани регенериращи и ободряващи свойства с насочено действие, което стимулира и активира кръвната циркулация на кожата, като по този начин витализира и останалите органи • препаратите запазват естествения защитен филм на кожата, обновяват я със защитни субстанции – действат активно върху кожата, а чрез нея и върху останалите органи • подхранват кожата...more »

Крем-балсам с екстракт от невен

Крем-балсам с екстракт от невен 100 мл; 30 лвСъдържа екстракт от лековития невен - calendulа, на който се приписва способността да почиства в дълбочина, да действа регенериращо и стимулиращо върху горния слой на клетките на кожата. Успокоява чувствителната кожа, подхранва я и предотвратява нейното изсушаване и напукване. Прави кожата свежа, гладка, еластична и мека ... more »

Витал гел

Витал гел за рехабилитация на болезнени мускули за облекчаване на проблеми вследствие на телесни пренатоварвания (спорт) или тежки физически дейности препоръчва се специално при: ревматизъм, болки в костите, подагра, артроза, атрит, възпалени нерви, различни разтежения, увредени лигаменти, дефицит на ставна течност притежава охлаждащ и освежаващ ефект - подходящ за масаж на цялото тяло (стъпала, крака, ръце, врат, рамене, гръб)... more »

Гинко крем срещу стареене

Гинко кремът против стареене е отличен защитен крем за лице, представляващ комбинация от естествени съставки – екстракт от гинко билоба и зелен чай. Грижи се за кожата и я възобновява, предпазва я от влиянието на свободните радикали и вредните лъчения... more »

Титанови съдове

ИСТИНСКА ЦЕННОСТ ВЪВ ВАШАТА КУХНЯ *ТИТАНОВИТЕ СЪДОВЕ RSI* са с високо качество и създадени за супер резултати при готвенето. Готвейки и печейки в RSI ТИТАНОВИТЕ СЪДОВЕ пестите време и енергия. Приготвената по този начин храна запазва вкуса, витамините и минералите (нутритивните качества), цвета и свежестта на продуктите, по-вкусна и сочна е. ... more »

ТАБЛЕТКИ ЗА ЗДРАВИ ОЧИ

В днешно време нашите очи повече от всякога са изложени на интензивни вредни въздействия от заобикалящата ни среда. Сред многото каротиноиди, оказващи положително въздействие върху здравето на очите, *Лутеинът* е един от най-важните, като изключително мощен антиоксидант, най-силният инхибитор на пероксидацията на липиди/масти в... more »

Ябълков оцет - надеждно средство за добро здраве

Ябълков оцет* съдържа 19 от 22-та най-необходими за здравето ни минерали; калият, фосфор, хлор, натрий, магнезий, желязо, флуор и силоксан... подобрява кръвообращението, нормализира кръвното налягане и драстично намалява риска от инфаркт. Освен това унищожава бактериите, вирусите и други вредни микроорганизми и предотвратява навлизането на отрови в организма. Богатия на минерали оцет помага за разграждането на натрупаните в тялото мазнини ... more »

Проблеми при менструалния цикъл

Около 50 % от жените в менструална възраст страдат от някаква форма на ПМС - предменструални синдром. Симптомите се движат от почти незабележими до подчертано изтощителни... more »

Крем за лице с маслиново масло

Маслиново масло оказва благотворно въздействие върху тялото, тъй като ценните му съставки, богатството от витамин Е и освежаващите естествени антиоксиданти се грижат по естествен начин за здравето и хубостта на кожата.... more »

Дентисепт

Устна хигиена, устна кухина, противъзпалително, неприятен дъх, регенерира лигавица, дезодорира 30 мл - 13,70 лвИдеален препарат за различни проблеми в устната кухина – обикновени афти, възпаления на венците или гърлото, след стоматологични интервенции. Комбинация от билкови екстракти и етерични масла за дезодориране и поддържане хигиената на устната кухина... more »

Масло от чаено дърво - ЧАЕВЕЦ

Оригинално австралийско масло от чаено дърво на Д-р. Фьостер! 100% чисто етерично масло от чаено дърво! представлява най-мощното естествено антисептично средство, притежаващо антимикробно и меко анестетично действие. предотвратяват размножаването на патологичните микроби, като освен това стимулират естествените отбранителни механизми на организма и регенеративните процеси в тъканите. ... more »

Капсули с ябълков оцет

За отслабване и пречистване на организма Поради широкия си спектър на действие се препоръчват при уеличени мазнини в кръвта, за поддържане на нормално ниво на захарта, при проблеми с храносмилането, с бъбреците, при инфекции на пикочния канал, за облекчаване на проблеми при артрит и ревматизъм, при разширени вени, при детоксикиране на кръвта, при повишено кръвно налягане. *СЪСТАВ: *ябълков оцет на прах, витамините E, B1, B2, B6, B12, фолиева киселина... more »

Билков шампоан Кралска Орхидея

билков шампоан, Д-р. Фьостер, косопад, природен шампоан, див кестен, розмарин, повредена коса, пърхот ... естествени съставки от див кестен, бреза, коприва, конска опашка‚ столистник и розмарин‚ обогатени с ухание на орхидея‚ за красива и здрава коса. [image: Билков крем-шампоан]. Активният комплекс на шампоана съдържа витамините A, B, E, F, H, калций-D-пантотенат и растителни екстракти от див кестен, бреза, коприва, конска опашка‚ столистник... more »

Капсули Q-10

kapsuli Q-10, Q10 коензим Q 10, при умора, Д-р Фьорстер, Добавки, Енергия, За сърце За предотвратяване на стареенето – стимулира клетъчната енергия. Катализатор на всички по-важни биохимични процеси в организма. Отличен антиоксидант. Допълнителна енергия и защита за сърцето, кръвоносната и другите системи на организма, намалява страничните явления при химиотерапия... more »

Таблетки с магнезий и калций

КАЛЦИЯТ е необходим за строежа на костите и зъбите, съсирването на кръвта, предаването на нервнитеимпулси и контракцията на мускулите. МАГНЕЗИЯТ е необходим за правилната работа на мускулите и нервите, регулирането на храносмилането и поддържането здравината на костите... more »

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации